ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ Ι.Χ. ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ-ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ-ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ PORCHE
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ
Δύο είναι οι τραυματίες της σφοδρής σύγκρουσης της Porche με διερχόμενο Ι.Χ.,επί της Εθνικής,Θεσσαλονίκης-Μουδανίων,χθες στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το πολυτελές όχημα Porche,κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα κια συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα το οποίο διαλύθηκε στην κυριολεξία.
Ο οδηγός δε του πολυτελούς οχήματος απεγκλωβίστηκε μόνος του,σπάζοντας την ηλιοροφή και αμέσως έγινες Λούης.
Οι δύο ωστόσο σοβαρά τραυματίες του άλλου οχήματος, μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο εφημερεύον,προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της υγείας τους παραμένει σταθερή.
Οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό,προκειμένου να εντοπίσουν τον οδηγό της Porche που προκάλεσε και το σοβαρό ατύχημα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου